Snel geld lenen binnen enkele uren

0

Snel Geld Lenen binnen enkele uren

Leningen zijn te verkrijgen in alle soorten en maten, maar het afsluiten van dergelijke leningen, kost tijd. In de meeste gevallen twee tot drie werkdagen, in andere gevallen een week of zelfs langer. Soms kan het echter noodzakelijk zijn om snel geld te lenen, waarbij u binnen enkele uren , of zelfs onmiddellijk of het bedrag wilt kunnen beschikken.

Ook voor dergelijke leningen zijn er meerdere mogelijkheden, welke we hier zullen belichten.

Doorlopend krediet

De meest voorkomende manier om snel geld te lenen tegen de aantrekkelijkste tarieven is zonder meer het doorlopend krediet, en hoewel de aanvraag hiervan toch enkele dagen in beslag kan nemen, kunt u na afsluiten op elk gewenst moment bedragen opnemen tot het maximum te lenen krediet.

Voordeel hierbij is dat de reeds afgeloste bedragen, meestal boetevrij weer kunnen worden opgenomen, wat voor een maximale bestedingsruimte zorgt. Doorlopend krediet wordt meestal aangevraagd via de reguliere banken, maar kan ook via sommige bedrijven zoals postorder warenhuizen zoals Neckermann en Wehkamp.

Kortom, eenmaal afgesloten is een doorlopend krediet de absoluut snelste vorm van geld lenen.  Houdt u er wel rekening mee dat de rente tarieven welke voor dit soort krediet worden gehanteerd, nog steeds vele malen hoger liggen dan bij een reguliere lening. Toch zijn dit soort leningen goedkoop in vergelijk met het andere alternatief: Het mini krediet.

Mini Krediet

Wanneer u snel geld wilt lenen, en de aanvraag van een doorlopend krediet simpelweg te veel tijd in beslag neemt, kan een zogeheten mini krediet uitkomst brengen. Een mini krediet is eenvoudig via het Internet aan te vragen, en kan binnen enkele uren zijn geregeld. Het te lenen bedrag staat in ieder geval binnen 24 tot uw beschikking, en er zijn krediet verstrekkers welke een dergelijk krediet dermate snel kunnen realiseren, dat u zelfs binnen 2 uren reeds het te lenen bedrag tot uw beschikking heeft.

Zoals gezegd; mini kredieten zijn relatief duur vanwege hun korte looptijd. Meestal moet het geleende bedrag binnen enkele dagen tot maximaal een maand geheel zijn voldaan, inclusief de rente, welke vele malen hoger ligt dan bij normale leningen. Rente tarieven welke 200% hoger zijn dan deze van een lening bij uw bank, zijn eerder regel dan uitzondering. Toch kan in het geval dat snel geld lenen een noodzaak is, dit soort krediet een uitkomst zijn.

Dergelijke leningen kunt u niet bij uw bank afsluiten, maar bij gespecialiseerde verstrekkers van deze mini kredieten. Tevens kunt alleen voor relatief lage bedragen lenen, meestal tot 1000 euro. Voor hogere bedragen, is een doorlopend krediet toch het aangewezen alternatief. Een andere optie is goedkoper inkopen, kijk bijvoorbeeld eens op: 247discount.nl voor vele artikelen tegen scherpe tarieven!

Delen.

About Author

Geen reactie's toegestaan.